Video-bewerken bezat reeds een magento site. NXT-WEB voorzag deze met een responsive template. De bijzonderheid hier lag in het feit dat deze site tweetalig is. Dit is voor magento geen enkel probleem. Voor de shop eigenaar en de ontwikkeling betekend het echter dat je eigenlijk twee sites beheerd. Alle teksten bij artikelen, maar ook de backend vertalingen, statische blocks e.d., moeten dubbel uitgevoerd worden.

Gelukkig is magento hier heel sterk in en tot in de allerkleinste uithoek van de site hiervoor uitgerust.

Bij video-bewerken.nl wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de minder gebruikte artikel type's zoals configureerbare artikelen en bundel producten. De eerste categorie produten leent zich bij uitstek, voor de zelf samen te stellen, workstation configuratie's. Hiermee kun je precies aangeven welke producten uit de shop bij welk product hoort. In dit geval moederborden met CPU, voeding, geheugen, aantal te plaatsen harddisken enz. De opties komen als artikelen in de shop voor, maar er is ervoor gekozen om deze niet afzonderlijk zichtbaar te maken. De focus ligt niet op de stuks verkoop maar op de workstations.

De tweede is heel goed te gebruiken bij artikelen de eigenlijk hetzelfde zijn maar verschillen in prijs en b.v. upgrade mogelijkheden. Het is hierbij mogelijk om de verschillende sub producten een verschillende voorraad status te geven en verschillende bestel hoeveelheden te. Dit gaat met de standaard optie's niet.

↑ naar boven