Internet Marketing is veel meer dan alleen een hoge Ranking op Google of een andere zoekmachine. Zoekmachine optimalisatie of SEO, is een nauwgezet en systematisch proces dat b.v. voor een betere naamsbekendheid zorgt. Maar ook kan het  meer bezoekers naar jou website lokken, om daarmee het bereik en het succes van je website te verbeteren en te vergroten. NXT-WEB kan je helpen bij het optimaliseren van de site, zodat je alleen dié bezoekers naar de site haalt, die ook daadwerkelijk in jou producten en/of diensten, geïnteresseerd zijn.

Nu je schitterend mooie, en snelle, site online staat is het zaak deze bij de doelgroep onder ogen te krijgen. NXT-WEB kan je daarbij uitstekend van dienst zijn. Samen gaan we de site bekijken en stellen doelen op die we vervolgens niet meer uit het oog verliezen.
 

Wat is Zoekmachine optimalisatie (SEO)

 
Onder Search Engine Optimalisation (SEO) verstaan wij de kunst van het verhogen van de zichtbaarheid van een website, in de niet betaalde (organische) zoekresultaten van zoekmachines (zoals Google, Bing, Yahoo, enz.) Vrijwel iedere internet gebruiker in Nederland gebruikt één of meerdere zoekmachines. Bijna driekwart van deze mensen beschouwt een merk dat op pagina één voorkomt, als een A-merk. Door SEO goed op de website toe te passen, slaat je twee vliegen in een klap. De zoekmachine beloont jouw inspanningen met een hogere ranking én de tekst wordt ook voor mensen beter leesbaar en relevanter. Uit onderzoek is gebleken dat na de eerste 10 zoekresultaten (de eerste pagina), de doorklik-ratio zeer sterk daalt. Resultaten verder dan pagina twee krijgen nog maar 0.3% van de clicks! Door een goed toegepaste SEO komen op de belangrijke zoekwoorden meer relevante bezoekers naar je website en genereert uiteindelijk meer leads en meer conversie!
 

SEO bij NXT-WEB.

 
Wij van NXT-WEB vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk relevante bezoekers krijgt. Daarom wordt al bij de opzet van de Site, bijvoorbeeld de categorie aanmaak en de menustructuur, de productpagina's, zo goed mogelijk scoren op SEO.

Daarom is SEO niet "Fire & Forget". Het is meer een continue proces waarin wij samen, voortdurend verbeteringen blijven doorvoeren. Deze worden continue bekeken en waar nodig weer bijgestuurd. Zo blijft je de concurrenten voor en blijft jou website "Top of Mind" .

Het SEO traject valt uiteen in de volgende delen:
  • Het onderzoeken van de beste zoekwoorden voor uw site
  • Het aanpassen de website, Teksten, Metatags, enz.
  • Het verbeteren van de voor jouw site belangrijke zoektermen.

 

Ga jij ook voor SEO?


SEO is een zeer belangrijk marketingmiddel voor iedere onderneming die online succesvol wil zijn. Als jij ook online goed gevonden wilt worden, neem dan vrijblijvend contact met NXT-WEB op voor meer informatie.