• Muziekhuis Dera

  Muziekhuis dera

  Een maatwerk E-commerce website op basis van Magento CE.

  Lees meer
 • Anna Van RODE

  Anna van Rode

  Prachtige Lingerie verdient een mooie presentatie. Een maatwerk Magento CE website, en de frontpage fotografie werd toevertrouwd aan NXT-WEB.

  Lees meer
 • Video-bewerken

  MultiShop & Multi Language

  Video-bewerken heeft behoefte aan een tweetalige website. De volgende stap is een multi-shop.

  Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3

Wat kunnen we vandaag voor je doen ?

WEBSHOP

Een webshop die wérkt. Goed converterende webshops, geeft je meer omzet en winst . Van bezoeker naar klant, in zo min mogelijk stappen, met minimale afleidingen.

lees meer »

WEBSITES

Wat is de reden voor een (nieuwe) website? Naams bekendheid? Meer Conversie's? Beter gevonden worden door google?

Lees meer »

CMS

NXT-WEB bouwt alle websites in een open source CMS. Gewoon gemakkelijk vanaf iedere computer / tablet zelf onderhouden.

Lees meer »
 

Voor ieder budget

NXT-WEB bouwt websites met standaard componenten. Ze zijn daarom uitermate geschikt voor Starters en het MKB.

Lees meer »

Internet marketing

Een schitterende nieuwe website die niet gevonden wordt is zonde. Spreek ons aan, om uw website beter vindbaar te maken.

Lees meer »

Responsive design

Mobile first ; vanuit de mobiele gebruiker werken. Responsive design regeert op de ruimte van het scherm van de gebruiker.

Lees meer »
 

 

Websites

 

Waarom bent u op zoek naar een nieuwe website (ontwikkelaar)? Wat is uw primaire doel; meer merkbekendheid, verkoop, leadgeneratie of efficiency? Wat uw primaire doel ook is en wat uw online marketing doelstellingen ook zijn, NXT-WEB realiseert websites die converteren.

NXT-WEB maakt websites voor diverse klanten. Muziekzaak, Consumenten elektronica zaak, Lingerie, maar ook websites voor een revalidatie praktijk, dorpsraad en bedrijven website behoren tot het portfolio van NXT-WEB. Websites worden altijd ontwikkelt met online marketing in het achterhoofd; uw online doelstelling is de maatstaf waarvoor wij werken.

NXT-WEB begint het design van de website met een onderzoek. Wat zijn de grootste concurrenten, wat zijn hun goede en zwakke punten. Wie staat er in uw vakgebied op nummer één (bij Google) en waarom?

Bij NXT-WEB staan techniek en webdesign altijd in dienst van het internet marketing doel. Geen functies "omdat het kan" , maar functies om dat het moet.

Webdesign bij NXT-WEB; van een mooie "flashy" website naar een site die omzet genereert...

Webdesign is wat NXT-WEB doet. De nadruk ligt echter niet bij "de mooiste website" maar wel naar de functioneelste. Het webdesign is, anno 2014,  een kritische factor binnen een succesvolle-, bruikbare-, vindbare-, en omzet genererende site. Tijdens de realisatie van uw webdesign spelen, naast webdesign, ook de internet marketing, SEO, en user interface, een niet te onderschatten rol.

Websites op maat, maar met standaard componenten.

NXT-WEB kiest voor betaalbaar door  maatwerk. Iedere organisatie is uniek en met een bewegend visitekaartje, valt u niet meer op. NXT-WEB begrijpt dat uw website  een online vertaling is van uw merk, niet als een statische opsomming van enkele bedrijfsgegevens. Echter maatwerk is duur én tijdrovend. Daarom bouwt NXT-WEB uw nieuwe website met standaard componenten, die wel naar specifieke wensen en eisen, worden aangepast.