• Muziekhuis Dera

  Muziekhuis dera

  Een maatwerk E-commerce website op basis van Magento CE.

  Lees meer
 • Anna Van RODE

  Anna van Rode

  Prachtige Lingerie verdient een mooie presentatie. Een maatwerk Magento CE website, en de frontpage fotografie werd toevertrouwd aan NXT-WEB.

  Lees meer
 • Video-bewerken

  MultiShop & Multi Language

  Video-bewerken heeft behoefte aan een tweetalige website. De volgende stap is een multi-shop.

  Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3

Wat kunnen we vandaag voor je doen ?

WEBSHOP

Een webshop die wérkt. Goed converterende webshops, geeft je meer omzet en winst . Van bezoeker naar klant, in zo min mogelijk stappen, met minimale afleidingen.

lees meer »

WEBSITES

Wat is de reden voor een (nieuwe) website? Naams bekendheid? Meer Conversie's? Beter gevonden worden door google?

Lees meer »

CMS

NXT-WEB bouwt alle websites in een open source CMS. Gewoon gemakkelijk vanaf iedere computer / tablet zelf onderhouden.

Lees meer »
 

Voor ieder budget

NXT-WEB bouwt websites met standaard componenten. Ze zijn daarom uitermate geschikt voor Starters en het MKB.

Lees meer »

Internet marketing

Een schitterende nieuwe website die niet gevonden wordt is zonde. Spreek ons aan, om uw website beter vindbaar te maken.

Lees meer »

Responsive design

Mobile first ; vanuit de mobiele gebruiker werken. Responsive design regeert op de ruimte van het scherm van de gebruiker.

Lees meer »
 

Betaalbare website's

Iedere website heeft zijn specifieke doelgroep. Daar moet het design van de website goed bij aansluiten. 100% maatwerk is letterlijk onbetaalbaar. Betaalbaar daarintegen is de werkwijze van NXT-WEB. Neem een design wat kort bij datgene ligt wat je voor ogen staat. Wij passen het aan tot het helemaal naar wens is.

Template v.s. maatwerk

Sommige webdesign bureau's beginnen te stuiteren als je naar templates vraagt. "Wij doen uitsluitend maatwerk" is dan vaak het antwoord, alsof dat een maatstaf zou zijn voor kwaliteit of conversie ratio's. Leg de " maatwerk" site's maar eens objectief naast een "template site" en één ding valt gelijk op: bij beide sites zie je magento er doorheen schijnen. Ook als je een template gebruikt moet je de site nog fatsoendelijk vertalen, zijn dingen als de frontpage, en de indeling daarvan niet naar wens en ga zo maar door. En er zijn natuurlijk ook wel situaties waarbij maatwerk, het enige alternatief is, maar wij proberen dat zo lang mogelijk uit te stellen.

Dus de vraag is eigenlijk wat je liever hebt, een maatwerksite die je handenvol geld kost, of een site die er goed uitziet, maar die misschien maar de helft kost. Vooral als startende onderneming ligt het geld echt niet voor het oprapen, en  iedere cent die je uitgeeft aan de site, moet wel eerst nog (terug) verdiend worden.

Wij van NXT-WEB bouwen daarom wel vanuit een template (maar wel de betere) met in het achterhoofd, dat we toch niet het wiel opnieuw moeten gaan uitvinden. Wij bouwen voort op het fundament dat er al is, om daarmee toch een kwalitatief hoogwaardige site te bouwen. Daamee besparen wij jou tijd én geld, die beter in andere dingen gestopt kunnen worden.

Wat kost een website?

Wij zouden geen Nederlanders zijn als de eerste vraag niet is: Wat gaat mij dat kosten?. Maar daar is helaas geen duidelijk antwoord op te geven. NXT-WEB streeft erna een website turnkey op te leveren. Dus compleet met alle relevante social media pagina's in (website) huisstijl, producten, CMS pagina's, categorieën, enz. kant en klaar. Dus geen lege huls en zoek het verder maar uit. Mede daardoor is het moeilijk om daar een keihard prijskaartje aan hangen.

Vraag een offere aan.

Omdat geen website hetzelfde is en omdat wij niet in de markt zijn om een kale Magento,  Joomla of Wordpress site op de markt te gooien, kunnen wij alleen een prijs maken als we weten wat er gemaakt moet worden.

DAAROM. Vraag altijd eerst een offerte aan. Dan pas krijg je de echte prijs voor jou specifieke case!