Magento - Import

magento import
Handmatig honderden artikelen toevoegen is écht géén leuk klusje. Enkele artikelen per dag gaat nog wel, maar tientallen producten met de hand invoeren is zelfs in een pakket als Magento al gauw een dagtaak. Als er een (oudere) site beschikbaar is kan er wellicht een export worden uitgevoerd. Al is het maar een SQL -dump uit de database. NXT-WEB zet de data om in een voor Magento leesbaar formaat. Daarmee kan een hele berg werk bespaart blijven. Achteraf kunnen er alsnog correcties worden uitgevoerd, maar de bulk zit er dan al in.
 

Koppelingen

Voor de meeste MKB website's, van c.a 300 tot c.a. 1000 artikelen is deze manier van werken adequaat. Bij meer artikelen en/of "realtime" voorraad en prijs correctie's, is Magento zelf niet meer voldoende. Gelukkig is magento zeer open en kan er met vrijwel alles gekoppeld worden. Er zijn z.g. ERP plugins die of in Magento worden geïnstalleerd, of die buiten Magento om, rechtstreeks in de database werken.  Koppelingen naar Exact, Emalo, Sherpa, King enz. zijn uiteraard ook zeer goed mogelijk
 
Nxt-web werkt hiermee met een aantal partijen samen om zo tot een goed werkend systeem te komen. De huidige werkwijze wordt bekeken, en geanalyseerd. Op basis daarvan wordt een advies m.b.t het beste systeem gegeven.

NXT-WEB streeft erna om een nieuwe site zo compleet mogelijk af te leveren. "Sleutelklaar"

Contact

 {rsform 1}