Magento  koppeling met Sherpa ERP

groente markt

Introductie

Succesvolle e-commerce vereist een aantal zaken, namelijk: zoekmachine vindbaarheid, aantrekkelijk voor de bezoeker, gebruiksvriendelijk, snelheid en een goede service en nazorg. Om deze elementen aan uw klant te bieden zijn bepaalde technieken en marketing vereist. Nxt-web werkt met Magento CE webshop CMS , dat al deze eigenschappen bezit. De techniek biedt u vindbaarheid en snelheid. Tevens is gebruiksvriendelijkheid standaard ingebouwd en een mooi design goed te ontwikkelen. Dit komt omdat content, techniek en design goed gescheiden zijn in het systeem. Magento is er in twee uitvoeringen: Magento Community Edition (CE) en de Enterprice Edition. Deze laatste begint vanaf 15.000 euro per jaar aan licentie kosten. Wij bieden deze niet aan.

Doelgroep

Wie kan sherpa gebruiken

Ruim 150 webshops, fulfilmentbedrijven en groothandels werken met Sherpa Backoffice Software. Sherpa is vooral geschikt voor bedrijven en groothandels die serieus aan e-commerce doen of willen gaan doen, vooral als ze beschikken over een eigen magazijn. De backoffice software is geschikt over zowel online verkoop voor Business-to-Consumer als Business-to-Business.

Sherpa is niet alleen geschikt voor de levering van fysieke producten, maar ook diensten zoals software, toegangsbewijzen en abonnementen. Of je zelf levert of (gedeeltelijk) via dropshipments: de backoffice software van Sherpaan kan hiermee omgaan.

Voordelen

  • Open source, geen merkgebondenheid
  • Flexibel en schaalbaar
  • Gemakkelijk te koppelen aan uw boekhoudpakket
  • Dé basis voor e-commerce activiteiten
  • Ontworpen om SEO vriendelijk te zijn.
  • Open systeem met veel templates en plug-ins
  • Voor kleine, grote en enterprise level, e-commerce geschikt

 

introductie ERP Koppeling Sherpaan:

Sherpa basiskoppeling met Magento

magento-300x123

Sherpa heeft voor Magento sources beschikbaar. Het gaat hierbij om een basiskoppeling waarbij artikelen, voorraadinformatie en orders worden uitgewisseld.

Financiële integraties Sherpa

Sherpa kan omgaan met iDEAL, creditcard, vooruitbetalen, rembours en op factuur (achteraf betalen). Voor het inlezen van betalingsontvangsten van payment providers worden transacties via een MT-940 koppeling ingelezen.

Daarnaast kunt je uit te voeren betalingen downloaden (via Sepa of CSV). Zo heb je in Sherpa Bachoffice Software compleet overzicht of een order is betaald en uitgeleverd kan worden. Er zijn koppelingen met MultiSafepay, Ogone, Klarna, Paypal, Docdata en Buckaroo.

 

Logistieke koppelingen Sherpa

WWVD14-13-167x300

Door middel van logistieke integraties met de webshop backoffice software van Sherpa hoef je niet meer naar een separaat systeem van je vervoerder zoals bijvoorbeeld Parcelware. Koppeling is mogelijk met PostNL, PostNL Extra@Home>, PostNL PakjeGemak, Selektvracht, Kiala Nederland en België, DPD, DPD Parcelshop, ABC Mail en Transsmart. Aan verdere integratie-modules wordt gewerkt. Labels worden volgens de specificaties van de logistiek dienstverlener afgedrukt, evenals het opnemen van verzendinformatie bij specifieke orders.

Partners Sherpa Backoffice Software

Klarna

klarna

Klarna biedt veilige en gebruikersvriendelijke betaaloplossingen voor webshops. Het bedrijf is in 2005 opgericht met als doel e-commerce veiliger en eenvoudiger te maken. De diensten van Klarna zijn gebaseerd op het concept van betaling na levering. Dit betekent dat consumenten de bestelde artikelen eerst ontvangen en daarna pas betalen. Klarna neemt daarbij alle krediet- en frauderisico’s van de webshops over, zodat de webwinkeliers gegarandeerd uitbetaald krijgen.

Sherpaan heeft deze module standaard beschikbaar waardoor je als klant gratis gebruik kunt maken van deze module. De koppeling voorziet onder meer in mutaties, versturen van je Klarna factuur en het cancellen van een order. Voor meer informatie over verkopen met Klarna klik dan hier. Maakt je al gebruik van Sherpa dan kun je je hier gratis aanmelden.

meer informatie over verkopen met Klarna

Copernica

copernica

Deze koppeling zorgt voor uitwisseling van meest voorkomende klantdata en orderdata uit Sherpa rechtstreeks uit je backoffice naar Copernica. Zo heb je de meest actuele data gekoppeld inclusief handmatige orders en wijzigingen.

Bol.com

bolcom

Zakelijk verkopen via Bol.com is nu nog eenvoudiger. Sherpa heeft een koppeling met Bol.com waardoor orders automatisch worden geïmporteerd in Sherpa. Dit gaat net als alle andere bestellingen die via je eigen website komen. Voorheen moesten deze orders handmatig worden overgetikt.

Demonstratie en meer informatie over ERP software Sherpaan:

Ervaar Sherpa in de praktijk

Dat zegt meer dan duizend woorden….

Zo’n 150 webshops hebben met Sherpa Backoffice Software de logistiek geautomatiseerd waardoor het bestelproces efficiënt verloopt. Zodra een order via de frontoffice binnenkomt, neemt de software van Sherpaan het bestelproces over en zorgt ervoor dat al die duizenden transacties per dag moeiteloos en razendsnel door worden verwerkt.

Zelf zien en ervaren hoe het systeem werkt? Vul het formulier in aan de zijkant, of vul het contact formulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. De mogelijk om live zo'n systeem in werking te zien is aanwezig. Er staat een apart demosysteem klaar en er bstaat zelfs de mogelijkheid om bij een van de webshop met een implementatie van Magento en Sherpa, een kijkje te nemen!