Portfolio

RAP -zorg

RAP-zorg

De missie voor deze site was duidelijk: maak een site die niet lijkt op de standaard 3 kolommen sites die je normaal bij ANBI websites tegenkomt. De website die uiteindelijk aan de verwachting voldoet is een soort van one-page website geworden. In de top is een responsive en touch slider voorzien. Het menu stuurt de front-pagina alleen maar op en neer.

De site bestaat uit een aantal secties. Per sectie zijn er toch nog reguliere "onder pagina’s" gemaakt. Er is te veel informatie voorhanden om de site is één pagina e kunnen vatten

De meeste knoppen zijn extra groot. RAP zorg en en gehandicapten zorg instelling. Er is daarom ook rekining gehouden met b.v. screen readers. Alle foto's krijgen waar mogelijk beschrijvende namen, en zijn de alt  en tiltle tags ingevuld.

Video-bewerken

Video-bewerken bezat reeds een magento site. NXT-WEB voorzag deze met een responsive template. De bijzonderheid hier lag in het feit dat deze site tweetalig is. Dit is voor magento geen enkel probleem. Voor de shop eigenaar en de ontwikkeling betekend het echter dat je eigenlijk twee sites beheerd. Alle teksten bij artikelen, maar ook de backend vertalingen, statische blocks e.d., moeten dubbel uitgevoerd worden.

Lees meer...

Anna Van RODE

Anna van Rode Magento Maatwerk Webshop

Anna Van RODE had een bestaande Magento website. Na intensief overleg is besloten om de site geheel nieuw op te zetten. De problemen met zowel de front-, en de backend waren simpelweg te groot.

In nauwe samenwerking met Nosmilepictures voor de initiële fotografie, en met medewerking van Dutch Hills Harley Davidson Kerkrade, voor het uitlenen van de motor, is de site opnieuw ingericht en van een modern en responsive uiterlijk voorzien. De prachtige fotografie laat de site echt leven.

Lees meer...

Muziekhuis Dera

Muziekhuisdera

Muziekhuis Dera. Na jaren een maatwerk site te hebben gehad, werd het tijd voor een moderner jasje....

Voorbereiding

Na intensief overleg met Muziekhuis Dera, is gekozen voor een Magento CE webshop. Opdracht was om de site beter-, moderner-, en onderhoudsvriendelijk te maken. Er moest een uitstekende zoekfunctie in en ook moesten de klanten iets kunnen bestellen. De eigen fotografie uit de bestaande website moest in de site terug komen. Zo krijgen de bezoekers echt een indruk van het product in een "normale" omgeving.

Lees meer...

feed-image Feed Entries